Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

Telefon:
0500–411900

E-post:
info@a-mobler.se

Viskan Spa

 

Vi är återförsäljare för svensktillverkade spabad från Viskan Spa. I vår butik hittar du ett brett sortiment av härliga spa samt tillbehör. Utanför har vi ett spabad fullt igång för kunder att titta. Välkomna in!

Mer info om våra Spa hittar Ni under fliken Viskan Spa.

 

Kort presentation om leverantören Viskan Spa:

Här i Skene, Västergötland, designar och bygger vi våra spabad för svenska förhållanden. Viskan Spa grundades 2010, och vi är en av de största leverantörerna av premium- spabad i Europa. Det är mycket glädjande att så många, på så kort tid, har upptäckt fördelarna med oss. Exempelvis har vi ett sittdjup som gör att dina axlar kommer ner under ytan, så att du kan njuta av ditt spabad året om.

FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN.

I Sverige skiljer det över 50° mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen, utan det är den råa fukten. Med utgångspunkt från detta designar och konstruerar vi därför spabaden med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, renare vatten än dricksvatten, unikt drift- säkert styrsystem, energisnålt med marknadens bästa lock.

DU HAR NÄRA TILL OSS OCH VÅR ÅTERFÖRSÄLJARE.

Vi är nära dig med allt du kan tänkas behöva till ditt spabad. Eller vad sägs om service, support, reservdelar och tillbehör? Med andra ord får du ett tryggt och enkelt spabadsliv

KOM NÄRMARE DINA NÄRA OCH KÄRA!

Många av våra kunder berättar om att den stora fördelen med våra spabad är att det samlar familjer, par och vänner. Här kopplar de av, i en värld helt fri från läsplattor och smartphones, och kommer varandra närmare.

Så varför inte börja med att bläddra igenom katalogen, hitta det spabad som passar er. Njutningen kan börja!