Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

Telefon:
0500–411900

E-post:
info@a-mobler.se

Om oss

A-Möbler är en helt fristående möbelbutik som ägs av bröderna Edward & Christopher och drivs tillsammans med vår fantastiska personal som värderar service mot dig som kund högst. Vi har samlat på oss mycket kunskap under åren då flera av oss varit verksamma i branschen i över 20 år. I våra stora butik på Mariesjöområdet i Skövde hoppas vi ni ska få den inspiration ni behöver till ert nästa köp. Vårt nära samarbete med våra välkända leverantörer gör att vi visar upp det absolut senaste inom möbeltrenderna.

A-Möbler har ett unikt koncept där våra leverantörer har var sin yta i butiken. Varje yta är uppdaterad med de senaste nyheterna hela tiden.

Här bjuder vi allt ni kan önska till ert hem under ett och samma tak. Snygga soffor, härligt sköna sängar, matrumsmöbler, mattor, tv-möbler, inredningsartiklar, lampor och textil m.m. Vi säljer även svensktillverkade köken Sentens som tillverkas på Nobia i Tidaholm. Våra populära svensktillverkade spabad från Viskan hittar ni i vår egna stora utställning. Varför inte komma och provbada?

Vi lovar att göra ditt nästa möbelköp till en upplevelse. Leverans- Det fixar vi sjävklart med vår proffsiga leveransavdelning med egen personal.