Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

Telefon:
0500–411900

E-post:
info@a-mobler.se

Loungemöbler

Hos A-Möbler kan du köpa snygga loungemöbler som passar utmärkt till din balkong eller på uteplatsen. Vi säljer utemöbler av hög kvalitet som garanterat ger dig många behagliga stunder tillsammans med familj och vänner.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt sortiment av loungemöbler. Vi vet vad som behövs för att din uteplats ska bli så bra som möjligt!

Våra loungemöbler ger dig chans till avkoppling

En lounge är en plats där du kan koppla av och ta en paus från vardagen. Dessa oaser kan möbleras med en särskild sorts möbler, loungemöbler, och smyckas med personliga inredningsdetaljer.

Tanken med loungemöbler är just avkoppling och de är utformade för att vara så bekväma som möjligt. Hos A-Möbler finns något för alla och vi har garanterat en loungemöbel som ger din uteplats det lilla extra. Vi säljer snyggt designade loungemöbler med underbar komfort.

Loungemöbler för det mesta av soffor och fåtöljer, men det förekommer även andra sorters möbler. Vi vill tipsa om att komplettera till exempel din balkong med en saccosäck eftersom den är bekväm, snygg och ger retrokänsla. Låt dig inspireras på vår hemsida eller i butik och välj en sittsäck som passar just dig.

Vackra loungemöbler som du kan njuta av i många år

Det finns olika sorters loungemöbler där vissa är avsedda för utomhusbruk och andra för inomhusanvändning. Skillnaden mellan dem är vanligtvis materialvalet.

Möbler som är tillverkade av konstrotting klarar av det nordiska klimatet bra eftersom materialet är extremt tåligt. En loungemöbel i konstrotting kräver inte mycket rengöring eller underhåll och kan stå ute året runt.

Loungemöbler som är tänkta att placeras inomhus är ofta gjorda av naturrotting. Den sortens rotting kan skadas av fukt och mycket sol och passar därför bra i till exempel inglasade uterum. En av fördelarna med naturrotting är att det ger din loungemöbel en individuell karaktär som blir vackrare och vackrare med åren.

I vårt sortiment finns loungemöbler från olika varumärken och i material som konst- och naturrotting, teak samt aluminium.