Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

Telefon:
0500–411900

E-post:
info@a-mobler.se

Inredningsdetaljer

Letar du efter inredningsdetaljer som hjälper dig att skapa ett praktiskt och trivsamt hem eller kontor? A-Möbler har ett brett utbud av omsorgsfullt utvalda produkter i olika färger och former. Hos oss hittar du vackra föremål av hög kvalitet som sätter personlig prägel på dina rum och skapar en unik stil.

Att inreda är roligt och det är många faktorer som påverkar om du kommer att trivas eller inte. De färger, möbler samt dekorationer du väljer säger en hel del om hur du är som person och därför är det viktigt att du väljer noggrant. Ett hem eller ett kontor ska inte bara vara fyllt av praktiska möbler och föremål, det ska även vara vackert, välorganiserat och individuellt. Tänk på att det är inredningsdetaljerna som gör helheten i ett rum.

Hos oss hittar du både trendiga och klassiska inredningsdetaljer vilket gör att vi har något för de flesta smaker och stilar. Vi säljer till exempel bordstextil, dynor, klockor, ljuslyktor, plädar, prydnadsartiklar, tavlor och ramar samt krukor. A-Möbler har högkvalitativ inredning för till exempel badrum, matrum, sovrum och vardagsrum.

Inredningstips – så väljer du rätt inredningsdetaljer

Det kan vara svårt att veta vilka inredningsdetaljer som är rätt för ens hem. Att inreda ett hem med härliga föremål behöver inte kosta skjortan – du kommer långt med fantasi och kreativitet. Börja gärna med att göra efterforskningar på nätet och i butiker eftersom det både ger inspiration och kunskap.

A-Möbler har samlat några enkla knep som du kan ha i åtanke när du väljer möbler och inredningsdetaljer:

  • Färg och ljussättning – Om du har ett litet rum, och vill få det att se större ut, så bör du välja ljusa färger och bra belysning. Hos A-Möbler kan du köpa både bords- och taklampor från kända varumärken.
  • Speglar lurar ögat – Att inreda med speglar är bra när du vill skapa intryck av att en liten lokal är större än vad den är. Hos oss hittar du vackra speglar i varierande modeller.
  • Färgval – Tänk efter noga när du väljer färger eftersom de påverkar ditt humör och sinne mer än vad du kanske tror. Försök att skapa en röd tråd i inredningen eftersom det binder samman möbler och detaljer. Ett enkelt sätt att göra detta är genom att använda bas- och accentfärger.
  • Framhäv ett föremål – Har du en möbel som du är extra förtjust i? Framhäv den med hjälp av färger som skapar kontrast till möbeln.  Vi har ett stort utbud av inredningsdetaljer som passar utmärkt till detta.
  • Välj prydnadsartiklar med omsorg – sträva efter att hitta en bra kombination av stort och smått samt välj rätt placering. A-Möbler har ett varierat sortiment av inredningsdetaljer som du kan använda när du dekorerar ditt hem.