Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

Telefon:
0500–411900

E-post:
info@a-mobler.se

Förvaring

Behöver du förbättra din förvaring i hemmet? Är du sugen på att fräscha upp din bostad med ny inredning och nya möbler? I vår webshop samt i vår butik i Skövde hittar du allt du kan tänkas behöva inom förvaring. Vi har funktionella förvaringslösningar för matrum, sovrum och vardagsrum.

A-Möbler har ett varierat sortiment av till exempel garderober, highboard, sideboard, hatthyllor, vitrinskåp samt byråer. Om du är på jakt efter en praktisk och snygg mediamöbel så finns det flera alternativ i vårt sortiment. Vill du ha en riktig designklassiker så kan vi tipsa dig om att investera i en Stringhylla.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om vårt sortiment inom förvaring. A-Möbler har sitt säte i Skövde där vi även har en möbelaffär.

Mediamöbel

Att titta på film och tv-serier har blivit allt mer populärt på senare år och är ett intresse som delas av många. Det skulle kunna vara en av anledningarna till att många spenderar så mycket tid framför tv:n eller datorn.

Många lägger mycket fokus på att skaffa en tv som har snygg design och som har de senaste funktionerna. Vi på A-Möbler menar att det även är viktigt att välja mediamöbel med omsorg. Välj en möbel som enkelt kan anpassas efter just dina behov och som stämmer överens med rummets stil och som matchar dina andra möbler. En tv-bänk ska inte bara vara något att placera tv:n på, det är ju trevligt om den är praktisk och vacker att titta på.

Hos A-Möbler hittar du en bra mediamöbel som håller i många år. Vi har möbler olika färger och modeller som hjälper dig att skapa ordning i till exempel vardagsrummet. Vi ställer höga krav på de produkter som vi säljer vilket gör att du kan känna dig trygg när du handlar av oss.

Vi är återförsäljare för Rowico som producerar användarvänliga och stilrena trämöbler i skandinavisk design. I vår möbelbutik samt i vår webshop finns även hållbar och kvalitativ heminredning från Torkelson som är ett av Sveriges äldsta möbelföretag. A-Möbler har som policy att sälja bra möbler till förmånliga priser.

Stringhylla

Många vill smycka sitt hem med en måttbeställd Stringhylla och vi på A-Möbler är därför stolta över att kunna erbjuda denna inredningsklassiker. Det är lätt att förstå varför hyllans popularitet håller i sig – en Stringhylla är minimalistisk och vacker, är väldigt anpassningsbar finns i olika modeller.

Stringhyllan skapades 1949 av Nisse och Kajsa Strinning och var en vidareutveckling från diskstället Elfa som Nisse designat några år tidigare. 1955 anordnades H55-utställningen i Helsingborg och där visades Stringhyllan. Den blev sedan en stor försäljningssuccé bland vanliga konsumenter och sålde bra ända in på 1960-talet. Hyllan har fortsatt att vara omtyckt men har fått ett uppsving på senare år.

Möbeln räknas som en av vår tids med uppskattade designklassiker och har blivit en stilren ikon inom svensk inredning. Hyllsystemet består av hyllplan som är träfanerade och som är upphängda på plastöverdragna metalltrådsgavlar. Genom åren har serien utvecklats och det finns numera Stringhylla både som vägghängande och golvstående modell.